Látnivalók

aideluxe

17 augusztus 2017

Nincs hozzászólás

Élménydús napokat tudsz eltölteni Szegeden, hiszen tényleg minden korosztály számára van elérhető program és kikapcsolódási lehetőség. Mindezeken túl, látnivalókban is bővelkedik a város. Itt most a teljesség igénye nélkül említünk meg ezek közül egy párat.

Azonban van egy jó hírünk. Összeállítottunk egy 50 helyszínes látnivaló listát, amelyet Vendégházunkban kérésedre át is adunk. A listánkat folyamatosan bővítjük és egy dolog teljesen garantált: Teljesen egyedi helyeket, szabadidős tevékenységeket, szobrokat is egyaránt tartalmaz a rövidnek semmiképp sem mondható lehetőségtárunk. Akár az általad összeírt listát is kiegészítheti. Hidd el, van amiről MÉG Te sem tudsz!

Helyek, amiket Neked is látnod kell!

Mitől páratlan a szegedi Papucs? Mitől szegedi, a szegedi Halászlé? Mennyien férnek el a Szegedi Szabadtéri nézőterén? Melyek Szeged legnagyobb terei? Mióta rendezik meg a Szegedi Ifjúsági Napokat vagyis a SZIN-t?

 

…És még tehetnénk fel a kérdéseket szépen sorban. Nem vesszük el tőled az élményszerzés örömét, meghagyjuk nektek a lehetőséget, hogy megtaláljátok a válaszokat. Természetesen ha segítségre van szükségetek, készséggel állunk rendelkezésetekre. Készítsétek fel magatok a feledhetetlen élményekkel teli tartózkodásra!

Ezeket mindenkinek látni kell!

A képek csak egy kis töredékét mutatják Szegednek. Akad itt még bőven látnivaló: szecessziós épület, terek, parkok, természeti értékek, továbbá a Tisza sem elhanyagolható szakasza.

 

Ebben a pillanatban is Szeged egy rejtett zuga arra vár, hogy Te fölfedezd. És csak egyre türelmetlenebbé válik.

Foglalj most