Szeged az igazi csoda

aideluxe

17 augusztus 2017

Nincs hozzászólás

A legszebb hely a Dél-Alföldön kétségtelenül Szeged. Folyamatosan nagy a pörgés, egymást követik a rendezvények januártól-decemberig. Egymás után jönnek a kulturális , gasztronómiai, sport és zenei rendezvények. Az emberek barátságosak és segítőkészek egyaránt. Nem is kérdés, hogy át kell élned a Szeged érzést. Az év tényleg bármely időszakában élvezhető. És természetesen megfizethető.

A programok változatosak, bárki igényeit kielégítik, többek közt kiállításokat, komoly- és könnyűzenei koncerteket, színházi előadásokat, vagy sportrendezvényeket látogathatsz meg! De ahhoz, hogy minden programot megtekinthess, szükség lesz szegedi szállásra is! Kényelmes szobákkal és kedvező árakkal várunk szegedi vendégházunkban!

Családias légkör Vendégházunkban

Kedvező elhelyezkedésünk révén Vendégházunk kiváló kiindulópont Szeged és környékének felfedezéséhez, a városközpontba egy kényelmes 10-15 perces sétával juttok el.

Kóstoljátok meg az igazi Szegedi Halászlét!

Fedezzétek fel Szeged belvárosát, ahol a szecessziós épületek majd elvarázsolnak!

Vagy csak egyszerűen ugorjatok át a mindössze 60 méterre lévő Napfényfürdő Aquapolisba!

Mindezen lehetőségeken túl megszámolhatatlan lehetőség vár rátok, és segítünk nektek bármiben, amivel még kellemesebbé tudjuk tenni az itt tartózkodásotok idejét.