AQUARIUS VENDÉGHÁZ

Látogasd meg Ópusztaszert!

Ha Szegeden töltesz pár napot, és nem csak a várost, de a környéket is szívesen bejárnád, akkor Ópusztaszer ideális célpont, hiszen szinte karnyújtásnyira van a várostól, és rengeteg látnivalót kínál, emellett akár tömegközlekedéssel, akár autóval gyorsan elérhető, a szállást pedig mi biztosítjuk neked szegedi panziónkban!

 

Ópusztaszeren, a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzet területén található a Nemzeti emlékpark, ahol a látnivalók közül toronymagasan kiemelkedik a Feszty Árpád által festett körkép, A magyarok bejövetele. Természetesen a park egyéb lehetőségeket is kínál a szórakozásra, hiszen különféle rendezvények és kiállítások is várják az ide látogatókat. Ha mindent végigjártál, semmiképp se hagyd ki az ópusztaszeri Csillagösvény Labirintust sem, amit csak úgy járhatsz végig, ha minden kérdésre helyesen felelsz! Az egész napos program után pedig térj vissza szegedi szállásodra, hozzánk, és pihend ki magad!

 

Ha szeretnéd idén nyáron meglátogatni Ópusztaszert, vedd igénybe szegedi szálláshelyünk szolgáltatásait!

A foglaláshoz vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

AQUARIUS VENDÉGHÁZ SZEGED

Szobáink

Franciaágyas szoba

2 VENDÉG

18 m2

Vendégházunk minden szobája saját fürdőszobával rendelkezik, melyekben az önálló zuhanyzó és toalett mellett hajszárító is egyaránt megtalálható.

FOGLALJ MOST 12000 HUF-tól

A szegedi Aquarius Vendégház a 4 évszakos víziváros, vagyis a Napfényfürdő Aquapolis Szeged közvetlen szomszédságában helyezkedik el, ahonnan a belváros gyalogosan mindössze 5 perc alatt elérhető.

 

Vendégházunkban 7 darab elegáns belső kialakítású, füstmentes szoba található, amelyek összesen 16 férőhelyet biztosítanak. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, melyekben az önálló zuhanyzó és toalett egyaránt megtalálható. A szálláshely szobái meglehetősen tágasak, a legkisebb szoba mérete 18 m2
Az Aquarius Vendégház zárt és őrzött parkolót biztosít limitált számban, saját udvarában térítésmentesen.

 

Szándékunk és minden igyekezetünk arra irányul, hogy Vendégeink kellemes közérzettel távozzanak tőlünk, éppen ezért családias hangulatban várunk Téged!

AQUARIUS VENDÉGHÁZ

Egész évben ajándék éjszaka

Kedvezmény

Hosszabb tartózkodás kedvezőbb áron? Nem probléma! Foglalj 4 éjszakára és az 5.-et ajándékba adjuk!(Továbbá 5=6, 6=7, 7=8…) A 3 év alatti gyermekek díjmentesen tartózkodhatnak Vendégházunkban, a szülőkkel egy ágyban való elhelyezés esetén. (kizárólag a weboldalon keresztül érkező foglalásokra vonatkozóan!)

 

A kedvezmény minimum 4 éjszakás foglalástól érvényesíthető!

 

A weboldalunkon feltüntetett Akciók kizárólag a közvetlenül érkező foglalásokra érvényesek!

Foglalj most

Szállás nyugodt, kertvárosias környezetben, ahonnan a belváros és a fürdő is közel van? Ne keress tovább, megtaláltad!

Pihenj nálunk miközben felfedezed és élvezed Szegedet!

AQUARIUS VENDÉGHÁZ SZEGED