Facebook
Twitter
@Aquariusvh tweetjei
Youtube
Pinterest
Flickr
Blogger
Google+
Scene5
annex/szobak/slideshow5.jpg
Hírlevél
Név: 
E-mail cím*: 
OTP SZÉP kártya elfogadóhely
annex/otp.png
MKB SZÉP kártya elfogadóhely
annex/mkbszep_elf_nagy.jpg
K&H SZÉP kártya elfogadóhely
annex/kandhszepkarty.png
TripAdvisor
Kiváló szálláshely
Facebook
HotelsCombined Értékelés
Excellent
Rated By guests
8.9
Aquarius Vendeghaz
HotelsCombined
Szállás nyugodt, kertvárosias környezetben, ahonnan a belváros és a fürdő is közel van?
Ne keress tovább, megtaláltad!
Kiemelt ajánlataink


Szőregi Rózsaünnep: Amiért megéri Szegedre látogatni!


Szeged és környéke mindig is megannyi lehetőséget biztosított a pihenésre, és az aktív kikapcsolódásra, ami a júniusi hónapban sincs másképp, hiszen ebben az évben is elérkezett a Szőregi Rózsafesztivál ideje!

A Szeged déli területén található Szőreg ebben a három napban megtelik színekkel, programokkal, ami remek kezdése lehet a nyárnak. Többek között színi előadásokat, bemutatókat, s nem utolsó sorban a Rózsaünnepi felvonulást is megtekinthetjük itt, ami hatalmas látványosság! Persze ezen kívül számos érdekesebbnél érdekesebb fellépő, program vagy épp stand található majd meg a rendezvényen, így garantáltan mindenki kedvét leli majd benne!

Ha még nem találtad meg a tökéletes szegedi szállást a június 23-25. között megrendezésre kerülő Szőregi Rózsaünnep idejére, akkor ne keress tovább! Szegedi panziónkban garantáltan megtalálod a számításod! Nálunk garantált a pihenés, továbbá panziónk nagyon közel helyezkedik el a rendezvény területéhez, így az utazással sem lesz gondod, érkezz akár a családoddal, akár a barátaiddal vagy a pároddal!annex/1706.jpg


Megtaláltad a megfelelő szegedi szállást, Ne keress tovább!


Hosszabb tartózkodás kedvezőbb áron? Nem probléma!

Foglalj 4 éjszakára és az 5.-et ajándékba adjuk!(Továbbá 5=6, 6=7, 7=8...)

annex/4egyenlo5.png


A 4 év alatti gyermekek után nem számítunk fel semmilyen díjat, a szülőkkel egy ágyban való elhelyezés esetén. (kizárólag a weboldalon keresztül érkező foglalásokra vonatkozóan!)

A kedvezmény legalább 4 éjszakás foglalástól érvényes! Megtetszett?


Az Akció korlátozások nélkül, az egész szezonban érvényes!


A weboldalunkon feltüntetett Akciók kizárólag a közvetlenül érkező foglalásokra érvényesek!Nagyobb térképre váltás


Aquarius Vendégház Szeged

A szegedi Aquarius Vendégház a 4 évszakos víziváros, vagyis a Napfényfürdő Aquapolis Szeged közvetlen szomszédságában helyezkedik el, ahonnan a belváros gyalogosan mindössze 5 perc alatt elérhető.

Vendégházunkban 6 darab elegáns belső kialakítású, füstmentes szoba található, amelyek összesen 16 férőhelyet biztosítanak. Mindegyik szoba saját fürdőszobával rendelkezik, melyekben az önálló zuhanyzó és toalett egyaránt megtalálható. A szálláshely szobái meglehetősen tágasak, a legkisebb szoba mérete 18 m2
Az Aquarius Vendégház minden vendégének zárt és őrzött parkolót biztosít saját udvarában térítésmentesen.

Szándékunk és minden igyekezetünk arra irányul, hogy Vendégeink kellemes közérzettel távozzanak tőlünk, éppen ezért családias hangulatban várjuk leendő Vendégeink!


annex/Aquarius logo.jpg